Cemil Meriç Ortaokulu

WEB https://karabaglarcemilmericortaokulu.meb.k12.tr
Adres : 4638 Sok. N.2 Sevgi Mahallesi Karabağlar/İZMİR
VİZYON : Akademik, sosyal kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Yeniliklere açık ve sürekli kendini geliştiren öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin akademik, sportif ve sanatsal başarılarını önemseyen, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Saatler : SABAH 07:30 / 13.00 ÖĞLEN 13.15 / 18.45
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okulumuza hizmet sağlayan özel servisler mevcuttur.
Ulaşım : Konak , İkiçeşmelik ,Buca ve Gaziemir yönlerinden Eskiizmir ve Uzundere istikametine giden tüm toplu ulaşım araçları okulumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Karabağlar İlçesi Sevgi mahallesi Eskiizmir yolu üzerinde bulunmaktadır. Konak ve Alsancak meydanlarına 10 dk lık araç mesafesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 2.7 km mesafededir. Okulumuz il merkezine 9.3 km mesafededir
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, voleybol, hentbol, Futbol, satranç kurslarımız devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Okul Gelişim Modeli , OBAP (Okullarda Başarıyı Arttırma Projesi) uygulanmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : E Twinnig Projesi 2016 Eğitim Öğretim Yılı Başı itibariyle İtalya, İsveç, İspanya, Polonya, Hırvatistan ile birlikte uygulanmaktadır.